Читај ми!

Бирманчевић: Показали смо како се бори за Србију

Репрезентативац Србије Вељко Бирманчевић истакао је после ремија са Шпанијом да је поносан на своју игру, али и приступ саиграча на терену.

Фудбалска репрезентација Србије одиграла је нерешено са Шпанијом, без голова у дуелу првог кола у оквиру А дивизије Лиге нација.

"Нисмо толико показали у офанзиви, али играли смо против најбоље екипе на свету. Поносан сам на то како сам борио и одиграо. У тешком моменту смо показали карактер и како се бори за Србију и показали емоцију, ово је једна велика ствар за нас", рекао је Бирманчевић.

Србија је у измењеном саставу у односу на пређашњи период парирала прваку Европе и што је важније није примила гол од селекције која неформално слови за најбољу на свету.

"Имамо више искуства, нема много играча који су већ играли велика такмичења и мислим да нам ово даје ветар у леђа и самопоуздање за следеће утакмице и мислим да ће бити много у офанзивном аспекту, али смо пре свега показали да гинемо један за другог на терену. Овако се привлачи публика", навео је крилни играч Србије.

У другом колу групе А4 Лиге нација, Србија ће гостовати у недељу у Копенхагену селекцији Данске, а Шпанија ће играти против Швајцарске.

Изјаве фудбалера Србије можете погледати у видео-снимку на почетку текста.

петак, 06. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару