Читај ми!

Спајић за РТС: "Ферарија" је ударио теретни воз, удавили смо их као змија жабу

Капитен Црвене звезде и стрелац гола за пласман у Лигу шампиона Урош Спајић навео је да је да су навијачи на стадиону "Рајко Митић" једнако заслужни, колико и играчи.

Црвена звезда је победом 2:0 у Београду, укупно 3:2, успела да се по четврти пут пласира у Лигу шампиона, трећи пут под вођством Владана Милојевића.

Стрелац другог, пресудног, гола био је капитен Урош Спајић, који је после меча истакао да је овај тим био омаловажаван пред реванш.

"Јако тешка утакмица за припрему, након Норвешке смо били оспоравани и омлаважавани. Упоређивали су нас са 'фићом' који је ударио на 'ферари'. Не знам да ли је пукла гума 'ферарију' или их ударио теретни воз, али смо показали да смо тамо где нам је место. Хвала дивим људима који су данас дошли. Ово су искрени навијачи, а не они што куцкају по сајтовима и вређају нас. Нек је њима на част. Ово је победа за нашу Звезду, која је изнад свега, сваког појединца и она припада међу највећима. Заслужено смо учесник Лиге шампоиона", рекао је Спајић после меча.

Навео је шта је према њему пресудило дуел.

"Било је пресудно све, ми нисмо тамо радили шта је требало. Данас смо били прави. Притискали и стискали, давили смо их као змија жабу. Нису знали шта их је снашло у првом полувремену. Газили смо их и давили. Звездаши су нас дизали су нас кад смо се потрошили, ово је њихова победа колико и наша. Сад лагано чекамо жреб", одговорио је Спајић.

Нашалио се на рачун "фиће" у Лиги шампиона.

"Мораћемо да заменимо гуме, јер иде зима, а и пролеће. Замолићу да наредних дана не буде омаловажавања, желим сад чланке у којима нас хвале", закључио је Спајић.

Иванић: Кључ је био сваки тренинг и опоравак

Искусни Звездин играч Мирко Иванић је после меча истакао да су црвено-бели после првог меча били спремни да покажу праву снагу пред својим навијачима.

"Одлично је стручни штаб спремио утакмицу, као и прву. У првој утакмици смо много патили, знам да је то навијачима много сметало. Знали смо зашто играмо тако. Спремали смо се да у реваншу покажемо навијачима да смо бољи тим", рекао је Иванић за РТС и додао:

"Кључ је био сваки тренинг и опоравак. Прво полувреме и цео меч је само завршница нашег рада и припреме. Много играча је дошло пред крај прелазног рока, многи су се опорављали, тако да није било лако. Веровали смо један у другог. Није лако ово понављати из године у годину, као што људи мисле. Ја сам поносан на саиграче и све људе у клубу", закључак је Иванића.

четвртак, 29. август 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару