Апел за слободан Партизан потписало 25.000 људи; Богдановић: Нећемо одустати

Апел за слободан Партизан, које је упутило Удружења бивших играча, тренера и истакнутих спортских радника црно-белих, до сада је потписало 25.000 људи.

Чланови Удружења бивших играча, тренера и истакнутих спортских радника Фудбалског клуба Партизан објавили су крајем маја апел у којем захтевају неопозиве оставке свих руководећих органа клуба из Хумске, као и хитно сазивање Изборне скупштине ФК Партизан на којој би се изгласао нови Статут.

Апел је до сада потписало 25.000 људи, а јдан од првих потписника и некадашњи фудбалер Партизана Горан Богдановић захвалио је навијачима на подршци.

"Нисмо могли ни да претпоставимо да ће подршка бити овако велика и да ће имати овакав одјек. Заиста је фантастично осетити ту енергију и заједништво јер је то оно што је одувек красило Партизан. Можда смо предуго чекали са оваквом акцијом, али се показало да и фудбалски клуб има навијаче, упркос томе што се у клубу понашају као да нас нема", каже Богдановић.

Истиче да ни они који воде Партизан не седе скрштених руку, иако је, како каже, и њима јасно да су им дани одбројани и да су "досадили и богу и људима".

"Те козметичке промене које тренутно спроводе су потез очајника и не представљају ништа више до пуке фарсе и поновно мазање очију навијачима, само да би исти људи наставили и даље да господаре клубом. Наш апел је захтев за суштинским променама и од тих захтева нећемо одустати", поручио је Богдановић.

Чим је апел објављен у мају, Фудбалски клуб Партизан се огласио саопштењем у којем челници црно-белих тврде да је текст апела препуно неистина, клевета, инсинуација и лажних оптужби.

петак, 21. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије