Читај ми!

Стојковић незадовољан: Кад ће нам доћи у главу, колико казни је потребно?

Селектор Србије Драган Стојковић Пикси је на конференцији за медије говорио о чињеници да ће национална селекција у Лесковцу играти против Бугарске последњи меч квалификација за Еуро пред децом до 14 година због казни.

Србија завршава квалификације за Европско првенство 2024. против Бугарске на стадиону у Дубочици покрај Лесковца. На трибинама ће бити само деца од 14 година због казне Уефе, након расистичких повика и увреда на мечу са Црном Гором.

"Нервирају ме те казне. Не знам када ћемо више да научимо неке ствари. Колико пута то ми треба да будемо кажњени да би нам дошло у главу? Са тим стварима треба да се престане више, да се научимо памети и да једноставно играмо у једном нормалном амбијенту, а не да нон-стоп будемо под неким казнама и да нон-стоп трпимо неке критике. Не знам се то дешава, због чега се те ствари раде. Нема потребе за тим. Фудбал је радост, фудбал је празник, фудбал је заиста нешто много лепо. Људи то морају да схвате. Подршка са трибина је много важна. И лепо је то што ће деца доћи, далеко од тога, али ипак дајте да одиграмо у нормалним условима", изјавио је Пикси.

Србија ће пре Бугарске играти припремни дуел са Белгијом 15. новембра у Бриселу.

уторак, 21. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара