Митровић и Милинковић-Савић стрелци за Ал Хилал пред мечеве репрезентације

Српски фудбалски репрезентативци Александар Митровић и Сергеј Милинковић-Савић постигли су по гол у победи Ал Хилала резултатом 3:0 на гостовању Ал Акдуду у мечу деветог кола најјаче лиге Саудијске Арабије.

Предност је Ал Хилалу донео Мишаел у 10. минуту, а да ће бодови у Ријад, могло је да се наслути у 45+4. минуту кад је домаћин остао са десеторицом после искључења Саида Ал Рубаија.

У 47. минуту Митровић је постигао гол, али је на интервенцију из ВАР собе он поништен због офсајда.

Најбољи стрелац у историји репрезентације је у 71. минуту асистирао земљаку Милинковић-Савићу за 2:0, да би у 83. и сам постигао гол за коначних 3:0.

Захваљујући победи, Ал Хилал је задржао прво место на табели са 23 бода, једним више од другопласираног Ал Тавуна и четири од Ал Насра и Ал Итихада, главних противкандидата у трци за титулу. 

После ове утакмице Митровић и Милинковић-Савић долазе у Београд, где их већ у понедељак чека почетак припрема репрезентације Србије за мечеве квалификација за Европско првенство, следеће суботе против Мађарске у Будимпешти, а затим три дана касније против Црне Горе у Београду.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара