СЛВ - УКР 15.00
ПОЉ - АУС 18.00
ХОЛ - ФРА 21.00

Митровић за РТС пред Словенију: Ово је вероватно најбитнија утакмица у групи

Нападач Србије Александар Митровић рекао је за РТС да селекцију очекује тешка утакмица против добре екипе, али да је репрезентација против Енглеске показала да је опасна када има лопту у својим ногама и када контролише дуел.

Утакмица другог кола групе Ц игра се у четвртак од 15 часова у Минхену. Србија у меч улази без бода, а Словенија са једним.

"Очекује нас јако битна утакмица, вероватно најбитнија у групи, против добре и организоване екипе против које смо играли два пута у Лиги нација. Мање више нема тајни, ми знамо шта да очекујемо од њих, а они од нас. Биће то, битна утакмица, тешка као што сам рекао и после Енглеске. Мислим да смо и тада показали да можемо да се носимо са најбољим репрезентацијама и да сутра имамо велике шансе. Жељно ишчекујемо меч за који сви тренирамо, радимо и живимо", рекао је Митровић.

Србија је током 2022. одиграла два меча са Словенијом у Лиги нација, а "орлови" су као домаћини победили 4:1, а у Словенији је било 2:2, а Митровић је био стрелац по једном у оба меча.

"Видећемо сутра каква ће утакмица бити, доста зависи и од Словеније, како ће они изаћи. Мислим да смо и против Енглеске показали да смо јако опасни када ми доминирамо, када ми имамо лопту. Немамо шта да сакријемо од њих, немају они од нас. Биће то комшијски дерби, битна утакмица за обе екипе, имаћемо подршку наших навијача", закључио је Митровић.

Селекција има велику подршку у  Немачкој.

"Имамо феноменалну подршку где год идемо, чак и испред хотела где смо одсели. И у Гелзенкирхену је била феноменална подршка, и сутра је очекујемо, а знамо да се и у Србији навија, то је све један мотив више да дамо све од себе", завршио је најбољи стрелац репрезентације.

 

петак, 21. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије