Пријовић стрелац у победи ПАОК-а, Салцбург лако са Шкендијом

Фудбалери солунског ПАОК-а савладали су московски Спартак са 3:2, док је екипа Слцбурга код куће убедљиво савладала Шкендију 3:0 у првим мечевима трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

У Солуну је виђен прави спектакл гле је домаћа екипа после великог преокрета успела да оствари важну победу.

Гости из Русије су имали од 17. минута два гола педности али су фудбалери Грчког вицешапиона уз велику подршку са трибина успели да преокрену резултат. Стрелац првог поготка за ПАОК био је српски репрезентативац Александар Пријовић у 29. минуту са беле тачке.

Потенцијални противници Црвене звезде у плеј-оф рунди квалификација играли су свој први меч у Салцбургу, а домаћин је убедљиво славио над над шампионом Македоније, Шкендијом.

Полуфиналисти Лиге Европе из прошле сезоне, екипи Салцбурга, довољна су била два гола са беле тачке и један из прекида да обезбеди миран реванш.

Реванш мечеви играју се у уторак, 14. августа.

Резултати:

Салцбург - Шкендија 3:0 (2:0) (Дабур 16, 45+3, Самасеку 80.)

ПАОК - Спартак Москва 3:2 (3:2) (Пријовић 29, Лимниос 37, Пелкас 44 - Попов 7, Промес 17)

Селтик - АЕК 1:1 (1:1)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи