Играчи Доналдове Малатије мајицама подржали Озила

Играчи турског тима Малатијаспор дошли су жижу светске фудбалске јавности након што су на пријатељски меч са Гацијантепом изашли у мајцама са ликом Месута Озила.

Фудбалери тима за који је недавно потписао доскорашњи играч Црвене звезде Мичел Доналд, изразили су подршку Озилу носивши мајице на којима је писало: "Сви ми смо ти, реци не расизму".
 

Овај гест је одговор на објаву Арсеналове звезде о његовом повлачењу из немачке репрезентације након оштрих критика на рачун његових игара, који је потом изазвао пуно буре у тој земљи и постао врло важан и коментарисан друштвено-политичко случај.

Подсетимо, Озил је изазвао котроверзе уочи Мундијала у Русији када се састао са турским председником Реџипом Тајипом Ердоганом.

Немачка је елиминисана у групној фази Светског првенства, први пут после шездесет година.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи