Расписан конкурс за реконструкцију највећег српског стадиона

Фудбалски клуб Црвена звезда расписао је јавни конкурс за реконструкцију стадиона "Рајко Митић", објављено је на сајту клуба.

Пријаве за идејно архитектонско-урбанистичко решење реконструкције стадиона и спортског комплекса примају се до краја септембра.

Звезда је у последњих годину дана значајно "поправила" инфраструктуру – замењене су столице на северној трибини, офарбан кров, откривен споменик великом Рајку Митићу, а недавно су направљени и нови улази у сервис за чланство и "Ред стар шоп".

Према плановима, у новој фази требало би да буде "спуштена" западна трибина и урађен нови ВИП део на западној трибини, реконструисана фасада, а стидљиво се спомињало и уклањање атлетске стазе, што се ипак вероватно неће догодити.

Стадион "Рајко Митић" је највећи стадион у земљи, изграђен је 1963. године и има капацитет 51.755 места.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи