Читај ми!

Туран давио новинара: Ко је тебе пустио у авион?!

Турска репрезентација враћала се авионом са меча против Македоније. Довољно за нови скандал Арде Турана. Наиме, звезда Барселоне давио је новинара, бесан на његово писање, пре свега о новцу.

Турски медији истичу да је Туран ухватио рукама за врат Билала Месеа, новинара тамошњег листа Милyета, и почео да га дави.

"Ко је тебе пустио у авион? Јеси ти био с нама на Европском првенству? Ко ти је наредио да пишеш о новцу? Јесу ли ти људи овде у авиону? Нека одј..у они који су те пустили да летиш с нама у авиону! Нисам ти ја као остали", грмео је Туран држећи новинара за врат, па се потом обратио председнику турског фудбалског савеза:

"Ти радиш за његове новине! Гледај, ја ћу радије престати да играм фудбал него што ћу допустити да се прича и пише о мојој породици!"

Како истичу турски медији, Туран је после тога кренуо да удари новинара, али су га у последњем тренутку спречили присутни.

Након целог инцидента огласио се Туран на Инстаграму.

"У авиону сам видио једног од оних новинара који су писали лажи о мени и мојој породици за време Европског првенства у Француској. Рекао сам да никад нећу заборавити те ствари. Ко су ти људи и по чијој наредби то раде?! Да ли је то новинарство? Нећу да допустим такве ствари! Јесам ли учинио исправну ствар? Не знам, али знам да сам учинио часну ствар. Увек ћу бранити част своје породице. Да ли сам добио одговоре на своја питања? Нисам", написао је Туран, кога је, између осталог, највише повредило када су поједини турски медији писали за време ЕП да је захтевао веће премије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи