Коларов добија конкуренцију – Менди и Бертранд стижу у Сити

Манчестер Сити близу је да заврши два појачања на позицији левог бека, јер су пред вратима Етихада Бенџамин Менди из Монака и Рајан Бертранд из Саутемптона.

Како преноси Скај Спорт, Сити је за Мендија послао понуду Монаку од 45 милиона евра, док је са Бертрандом за сада договорио само личне услове за плату од 60.000 евра недељно, али би оба посла ускоро требало да буду комплетирана.

Доласком поменутог двојца заоштриће се конкуренција на левом одбрамбеном боку Манчестер ситија, где игра и српски репрезентативац Александар Коларов, с тим да га је менаџер Пеп Гвардиола често користио и на позицији штопера.

Гвардиола се "захвалио" тројици бекова, Паблу Сабалети, Гаелу Клишију и Бакарију Сањи, и кренуо у ремонт, а наредни на мети је Кајл Вокер из Тотенхема.

Коларов је прошле сезоне одиграо 39 утакмица, уз један гол, у свим такмичењима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи