Колман скратио списак репрезентативаца за Србију

Селектор репрезентације Велса Крис Колман скратио је списак фудбалера који конкуришу за предстојећу квалификациону утакмицу против Србије у Београду.

Са списка Колмана отпали су Итан Ампаду, Деклан Џон и Марли Воткинс, а у екипи су остали дефанзивци Џо Волш, Том Локјер, Гетин Џонс, везиста Ли Еванс и нападач Бен Вудберн који су дебитанти.

Колман за меч са Србијом не може да рачуна на свог најбољег играча Герета Бејла, који је суспендован, као ни на левог бека Нила Тејлора.

Репрезентативци Велса се за меч са Србијом спремају у Португалу.

Србија и Велс ће се састати 11. јуна на стадиону "Рајко Митић" од 20.45 у шестом колу Групе Д квалификација за Светско првенство.

Србија је прва на табели са 11 бодова, док је Велс трећи са седам.

На списку су голмани: Вејн Хенеси (Кристал Палас), Дени Ворд (Ливерпул) и Фон Вилијамс (Инвернес).

Одбрана: Ешли Вилијамс (Евертон), Крис Гантер (Рединг), Џејмс Честер (Астон Вила), Бен Дејвис (Тотенхем), Џез Ричардс (Кардиф), Џо Велш (МК Донс), Том Локир (Бристол) и Гетин Џонс (Евертон).

Средина терена: Арон Ремзи (Арсенал), Џо Ледли (Кристал Палас), Емир Хаус (Кардиф), Дејвид Едвардс (Вулверхемптон), Джо Ален (Стоук), Хари Вилсон (Ливерпул) и Ли Еванс (Вулверхемптон).

Напад: Хал Робсон-Кану (ВБА), Сем Воукс (Барнли), Том Бредшо (Барнсли), Бен Вудбурн (Ливерпул) и Том Лоренс (Лестер).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи