Читај ми!

Венгер: Санчес и Озил нису на продају овог лета

Тренер Арсенала Арсен Венгер рекао је да клуб нема намеру да овог лета прода фудбалере Алексиса Санчеса и Месута Озила, пренео је Скај.

Санчесу и Озилу на крају следеће сезоне истичу уговори са Арсеналом и до сада су одбили да продуже сарадњу са клубом. За Санчеса су наводно заинтересовани Манчестер сити и Челси.

Венгер, који је почетком недеље продужио уговор са Арсеналом на две године, мора да појача тим за наредну сезону, али би екипа сигурно била слабија у случају одласка две највеће звезде клуба.

"Сви ће остати у клубу овог лета и надам се да ће продужити уговоре", рекао је Венгер.

Упитан о могућности да клуб прода Санчеса и Озила, тренер је одговорио: "Не. Не можемо ослабити клуб и ослабити екипу. Желимо да појачамо тим. Једино ако пронађемо играча истог квалитета и ако њих двојица апсолутно желе да оду из Арсенала".

"У овом тренутку мислим да ће остати. Ми смо концентрисани на то да тим остане на окупу и да видимо како ћемо га појачати. Када потпишеш уговор, обавежеш се да до последњег дана дајеш све од себе. У интересу сваког играча је да увек игра фудбал, а чак и више када се ближи крај уговора. Ако си победник, желећеш да победиш кад год играш", рекао је Венгер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи