Махрез најавио одлазак из Лестера

Најбољи играч Премијер лиге у претпрошлој сезони, Ријад Махрез, који је био један од најважнијих чинилаца бајковитог успеха Лестера 2016. године, саопштио је да је време да напусти стадион "Кинг Пауер".

Алжирац, као и читав Лестер сити уосталом, иза себе има знатно слабију сезону. Постигао је само шест голова у шампионату, у поређењу са 17 колико је дао у шампионској сезони.

"Из великог поштовања које имам према Лестеру, желим да будем потпуно искрен и отворен. Стога сам обавестио клуб да сматрам да је време да кренем даље."

Махрез је нагласио да је имао "добру дискусију са председником клуба прошлог лета", када је одлучено да остане још годину дана како би помогао клубу у Лиги шампиона и првој сезони по освајању титуле.

"Међутим, веома сам амбициозан и верујем да је време за ново искуство. Увек сам имао добар однос са водећим људима клуба и надам се да сам им узвратио својим играма и посвећеношћу на терену", закључио је Махрез.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи