"Варвари" запалили трибину и угрозили титулу своје Будућности!

Дерби меч црногорског првенства између Будућности и Младости прекинут је у 67. минуту, пошто су навијачи домаћих одбили да напусте трибине стадиона "под Горицом", што је била одлука делегата.

Наиме, при резултату 1:0 за Младост, "Варвари" су буквално запалили део "сјевера".

Делегат меча је затражио да се тај део трибина испразни, а пошто се то ипак није догодило после двадесет минута чекања, меч је прекинут.

Сасвим је извесно да ће утакмица бити регистрована службеним резултатом 3:0 за Младост, али остаје да се види да ли ће Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Црне Горе додатно казнити Будућност.

Уколико се то и догоди, подгорички плаво-бели ће остати без титуле шампиона, којој су тренутно најближи, јер имају најбољи међусобни скор у троуглу водећих екипа са Зетом и Младошћу.

Сва три тима имају по 54 бода, пред последње коло наредног викенда. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи