Клоп: Волео бих да ме Џерард наследи у Ливерпулу

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп изјавио је да би волео да га једног дана наследи легендарни капитен тима са Енфида Стивен Џерард.

Џерард се после играчке каријере, у којој је носио само дресове Ливерпула и кратко Лос Анђелес Галаксија, одлучио да започне тренерску и то у академији "црвених" где тренира млађе омладинце.

"Сјајно је што могу да укључим Стивена у рад, он је сјајан човек и један од најбољих фудбалера икада. Рекао сам му да када одем, или ме оптусте, волео бих да ме наследи.

Урадићу све да му помогнем да што више научи", рекао је Клоп за британски Тајмс.

Немачки стручњак истиче да легенде као што је Џерард би требало да буду на одговорним позицијама својих клубова.

"Будућности су потребне легенде као Џерард. Много је дао Ливерпулу и сада је време да му клуб понуди најбољи едукацију. Надам се да ће до краја живота бити тренер", рекао је Клоп.

Џерард је од 1998. до 2015. године предводио Ливерпул, одиграо је 710 утакмица и постигао 191 гол, а освојио је и 10 трофеја, међу којима је Лиге шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи