Николић: Издржаћемо притисак до краја

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је да верује да ће његова екипа издржати притисак до краја првенства, као и да ће у предстојећој утакмици против Радничког у Супер лиги Србије црно-бели пружити максимум и тако доћи корак ближе освајању титуле.

"Налазимо се у заиста једној изванредној резултатској серији, али која нас још увек није довела ни до једног трофеја. Све похвале за такве резултате иду на адресе играча Партизана. Показали су стабилност и квалитет игре. Ја сам радостан због тога и имам велико поверење да ће бити у стању да заиста дају један прави максимум за дрес који носе. То је нешто што највише импонује публици, али и стручном штабу. Немам дилему да ће такав однос показивати до краја овог првенства и да ће изнети притисак до краја", рекао је Николић новинарима у Београду.

"Партизан не зна да игра на нерешено, поготово у Србији. Ако смо могли десет месеци да играмо без права на 'кикс' и у томе да опстанемо, не видим разлог да се промени нешто у последњих пет дана", додао је он.

Партизан ће у среду гостовати у Нишу код екипе Радничког. Црно-бели би већ сутра могли да осигурају трофеј у првенству Србије, али им је за то потребно да победе, али и пораз или реми Црвене звезде од Јавора.

"Идемо условно у госте. Кажем условно јер очекујем велику подршку наших навијача. Сигуран сам да ће направити атмосферу за памћење. Познато је колико имамо публике у јужној Србији. Очекујем јако добар и пријатан амбијент против тима који има доброг и квалитетног тренера, али и неколико искусних играча. Мислим да су они један од најтакмичарскијих екипа у лиги", рекао је Николић.

Фудбалски савез Србије суспендовао је Николића на једну утакмицу, али тренер црно-белих казао је да му казна још није стигла.

"Одлуку нисам ни добио. Званично још нисам кажњен. Спремам се као да ћу да водим екипу, али и да не водим, спремни смо и на то. Имам поверења у стручни штаб, али екипу. Није потребно да сугеришем, јер ми све ово гледамо једним очима. Добро смо урадили припрему утакмице. Мотивисани смо максимално", рекао је Николић.

Он је додао да нико не може да жели победу више од његове екипе, иако је приметио да су играчи Радничког "силно мотивисани".

Николић је изразио наду да ће главни актери "врло битне" утакмице бити "искључиво фудбалери, а не неко други".

Утакмица 36. кола Супер лиге између Радничког и Партизана играће се у среду од 19 сати на стадиону Чаир.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи