Хандановић: Потпуно разумем навијаче

Голман Интера Самир Хандановић рекао је да разуме бес навијача након пораза од Сасуола и додао да му је ово најтежи период од доласка у клуб.

Фудбалери Интера изгубили су од Сасуола на свом терену са 2:1 у 36. колу италијанске Серије А.

То је био четврти узастопни пораз Интера, а најватренији навијачи су на том мечу истакли транспарент: "Пошто не заслужујете нашу подршку, поздрављамо вас и идемо на ручак".

Након тога су напустили трибине.

"Разумем навијаче. Овде сам већ пет година и увек гледам исте ситуације. У праву су. Интер не би требало да буде седми или осми... Они могу бити стрпљиви, али само до одређене тачке. Ово је најтежи период од како сам у клубу", рекао је Хандановић.

Интер је осми на табели Серије А са 56. бодова, а сезону није завршио изнад четвртог места још од 2011. године када је био другопласирани.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи