Милан извукао бод у Бергаму, "Виола" боља од Лација

Фудбалери Аталанте и Милана играли су 1:1 у мечу 36. кола Серије А. У првом мечу дана, Фиорентина на свом терену савладала екипу Лација са 3:2.

Аталанта је у Бергамо повела у 44. минуту голом Контија, док је коначан резултат поставио Делофеу у 88. минуту сусрета.

Домаћи тим тако је задржао шест бодова предности у односу на вечерашњег ривала и наредне године ће играти у Лиги Европе, док росонерима предстоји велика борба са Фиорентином за седмо место на табели, које воде у квалификације за исто такмичење.

У првом мечу 36. кола, фудбалери Фиорентине победили су на свом терену екипу Лација са 3:2.

Лацио је остао четврти на табели и сада има 70 бодова, седам мање од трећепласираног Наполија. Фиорентина је седма са 59 бодова, једним мање од Милана.

У првих 45 минута данашњег меча није голова, а до предности је прво стигао Лацио голом Кеите Балдеа у 55. минуту.

Фиорентина је, међутим, врло брзо преокренула и од 67. до 77. минута три пута тресла мрежу гостујуће екипе. Голове за Фиорентину постигли су Кума Бабачар у 67. и Никола Калинић у 73, док је гол своје екипе погодио Кристијано Ломбарди у 77.

Лацио је у 81. минуту смањио на 3:2, а стрелац је био Алесандро Мурђија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи