Николић: Заслужена победа, чекају нас велики изазови

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић оценио је да је његов тим данас "више него заслужено" победио Вождовац у Суперлиги Србије, и оценио да ће последња два кола бити јако тешка за његов тим.

"Више него заслужена победа Партизана. Много нервозе је биоо у првом полувремену, уопште на терену. Примили смо гол из, чини ми се, јединог ударца ка нашем голу. Честитам играчима на фантастичном менталитету, а честитам и Вождовцу који се фантастично бранио овде. Можда је мала замерка за реализацију, јер смо промашили велики број прилика, поготово у другом полувремену", рекао је Николић новинарима после меча.

"Имали смо психолошку стабилност и велику жељу да се дође до победе. Захваљујем и публици која је дошла испред стадиона, чули су се унутра и заиста нам је значио сваки глас", додао је он.

Партизан је после преокрета победио Вождовац са 2:1 у 35. колу Суперлиге Србије.

"Сада смо видели колико ће бити тешко у последња два кола. Сада смо видели какви нас изазови очекују у последња два кола и евентуалног освајања титуле, коме још нисмо ни близу, ја бих рекао", рекао је Николић.

Он је после новинарског питања казао да мисли на изазове свеукупно, а не само ван терена.

"Мислим на све изазове укупно. Видимо колико је данас утакмица била тешка, а сигурно ће наредне две бити још теже, поготово ова у Нишу, са више аспеката", рекао је Николић.

Тренер Партизана је искључен у 62. минуту на интервенцију четвртог судије.

"Био је један рутински приговор. Искрено, не знам ни тачно шта сам рекао. Мислим да нисам ни опсовао. Комуникација је била са четвртим судијом, а не са главним. Они некад узимају ту ингеренцију на себе да доносе такве одлуке. Понаваљам, велики су изазови испред нас, треба бити спреман на све", рекао је Николић.

Партизан ће у Нишу бити без Бојана Остојића, који је добио жути картон. Новинари су тренера питали да ли ће његово искључење имати утицаја на утакмицу против Радничког.

"На шта да утиче? Можда да одузму Партизану бодове због тога? Не знам. Не знам ни када ће се састајати та комисија, не верујем да ће бити пре ове следеће утакмице. А искрено, не видим ни један разлог за то искључење. Није то ни тема. Треба честитати играчима, они су дошли на два корака до титуле, они нека буду тема", рекао је Николић.

Помоћни тренер Вождовца Александар Линта рекао је да нема шта да замери својим играчима.

"Честитам Партизану на победи, а честитам и играчима Вождовца на приказаној игри. Иако смо у неким сегментима могли бити бољи, немамо шта да замеримо играчима", рекао је Линта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи