"Ватромет" голова у Лајпцигу, Дортмунд и Хофенхајм изједначени

Фудбалери Бајерна из Минхена победили су у гостима екипу Лајпцига са 5:4, у 33. колу немачке Бундеслиге. Хофенхајм убедљив у Бремену, Дортмунд и Аугсбург играли 1:1.

Лајпциг је на данашњем мечу имао предност од 2:1 и 4:2, али је шампион Немачке у финишу успео да стигне до сва три бода.

Голове за Бајерн постигли су Роберт Левандовски у 17. и 84, Тијаго Алкантара у 60, Давид Алаба у 91. и Аријен Робен у 95. минуту. Стрелци за Лајпциг били су Марсел Сабицер у другом, Тимо Вернер у 29. и 65. минуту и Јусуф Поулсен у 47. минуту.

Бајерн сада има 79 бодова, док је Лајпциг остао на 66 освојена бода.

Херта је са 2:0 славила против Дармштата у гостима. Голове за победнички тим постигли су Саломон Калу у 14. и Џордан Торунарига у 28. минуту.

Екипа Херте је сада пета на табели са 49 бодова, односно има бод више од Фрајбурга, који је одиграо нерешено 1:1 са Инголштатом.

Фудбалери Борусије из Дортмунда су одиграли 1:1 са Аугсбургом, а бодове су поделили и Бајер Леверкузен и Келн (2:2). Стрелац једног гола за Келн био је српски фудбалер Милош Јојић.

Хофенхајм је у гостима победио Вердер са 5:3, па се уочи последњег кола изједначио са Борусијом из Дортмунда по броју освојених бодова - 61.

Стрелци су били расположени и на утакмици Мајнца и Ајнтрахта (4:2), Шалке и Хамбург су одиграли 1:1, док је меч између Волфсбурга и Борусије из Менхенгладбах прекинут у 80. минуту због невремена. Резултат је у тренутку прекида био 1:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи