Читај ми!

Пиоли критиковао фудбалере Интера

Тренер Интера Стефано Пиоли критиковао је своје фудбалере после пораза од израелског Хапоела Бер Шеве и елиминације из Лиге Европа. Интер је синоћ изгубио од Хапоела са 2:3, иако је водио са 2:0 и коло пре краја групне фазе такмичења нема шансе да се пласира у нокаут фазу Лиге Европа.

"Престали смо да играмо као тим и били смо арогантни. То никада не сме да се догоди, то не смемо себи да приуштимо ако желимо да побеђујемо. Имали смо шансу да поведемо са 3:0, али је нисмо искористили. Не смемо да играмо утакмицу са два лица, у првом полувремену смо били заиста добри, али у другом смо били лоши. Требало је само да задржимо исти став", рекао је Пиоли, пренео је сајт Гол.

Пиоли је додао да за неуспехе екипе није крива лоша физичка припремљеност. Интер је примио пет голова у две утакмице откако је он преузео тим.

"По питању припремљености све је у реду, али оно што је најважније је менталитет и на том пољу морамо да се поправимо. Прошлост се не рачуна, важно је оно што се дешава у садашњости, а ми сада не можемо бити задовољни нашим радом. Интер има врло квалитетне играче, али морамо да знамо како да поднесемо притисак. Онаква игра није вредна Интера", навео је Пиоли.

Тренер Хапоела Барак Бахар рекао је да је искључење Интеровог голмана Самира Хандановића било кључно, али и да су промене у нападу помогле да његова екипа оствари историјску победу.

"У првом полувремену смо играли лоше, али смо у наставку успели да се опоравимо уз помоћ наших навијача. Када играмо против европских екипа морамо да будемо храбрији и због тога сам увео нове нападаче, да преокренемо резултат. Заслуге припадају свима, не само мени, тренерима, лекарима, свима", рекао је он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару