Читај ми!

Николић: Циљ је увек исти - победа и нова три бода

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је да Напредак заслужује велико поштовање, али је истакао да је циљ његове екипе у предстојећој утакмици победа. Црно-бели су други на табели са 35 бодова, док је Напредак четврти са четири бода мање, а утакмица се игра у петак од 17.00 на стадиону у Хумској.

"Очекује нас пет утакмица у следећих 20 дана, мало је згуснут и тежи распоред него у претходном периоду. Налазимо се у доброј серији од 11 победа и једног ремија у последњих 12 мечева, са једном врло квалитетном гол разликом у том периоду... Али, све то заједно ништа не значи јер смо у раној фази сезоне, има много више да се игра од оног што је одиграно до сада", рекао је Николић на конференцији за новинаре.

Фудбалери Партизана сутра дочекују Напредак у 17. колу Супер лиге Србије.
Црно-бели су други на табели са 35 бодова, док је Напредак четврти са четири бода мање.

"Долази нам Напредак, екипа која заслужује све похвале ове сезоне. Играју квалитетан фудбал који је допадљив за око, али у исто време доноси и резултат. Четврти су на табели и екипа која има најмање примљених голова у лиги после нас, што говори о њиховој дисциплини у игри, али су исто тако опасни и у нападу. Успели су да победе Партизан на почетку првенства, ми смо успели да победимо њих у Купу, али та утакмица није неки посебан параметар јер је Куп специфично такмичење", рекао је Николић.
"Нема дилеме шта је наш циљ у овој утакмици - то су победа и нова три бода", додао је тренер Партизана.

Николић је навео да је важно да његова екипа у сутрашњем мечу буде дисциплинована у игри.

"Потребан је и квалитет у протоку лопте који је некад бољи, некад лошији. Али, изнад свега је мотивација. Много је важно да сутрашњу утакмицу отворимо на прави начин. Мислим да су играчи свесни значаја утакмице и да ће имати снаге да изнесу терет утакмице на прави начин", рекао је Николић.

Он је навео да у тиму неће бити много промена у односу на претходно коло.

"Имамо два знака питања пред сутрашњу утакмицу. Имамо Евертона који је под јаким вирусом који је добио од свог сина и код њега је поприличан знак питања. Мали знак питања је Немања Михајловић који је јуче незгодно згазио на тренингу и мало обновио повреду зглоба, али мислим да ће бити спреман", рекао је Николић.

Утакмица се игра у петак од 17.00 на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару