Читај ми!

Звезда у Крушевцу, Партизан дочекује Бачку

После две недеље репрезентативне паузе данашњим дуелом Рада и Младости од 17.00, који је прва утакмица 16. кола, наставља се такмичење у фудбалској Супер лиги Србије. Остале утакмице играју се у суботу, а дерби кола игра се у суботу у Крушевцу где гостује актуелни шампион Црвена звезда.

Рад и Младост се налазе на средини суперлигашке табеле и оба клуба се боре за пласман у плеј-оф. Екипа с Бањице је у последњих осам кола претрпела само два пораза и осма је на табели са 19 бодова. Младост је, на другој страни, шеста са 25 бодова.

Дерби меч 16. кола игра се у суботу од 17.00 у Крушевцу када Напредак дочекује лидера шампионата, екипу Звезде.

Напредак је у сјајној форми, везао је шест тријумфа и четврти је на табели са 31 освојеним бодом. Црвено-бели у дуел с Напретком улазе после две узастопне победе и као првопласирани тим на табели са 38 бодова.

Фудбалери Партизана сутра од 15.00 дочекују Бачку и покушаће да поправе утисак с почетка сезоне када су у Новом Саду одиграли 0:0 с тимом из Бачке Паланке. Екипа из Хумске свакако жели да настави добар низ у домаћем шампионату, док Бачка тражи прву победу на гостујећем терену.

Црно-бели су други на табели са 32 бода, док Бачка са 11 бодова заузима претпоследње, 15. место.

Сутра су од 13.30 на програму четири утакмице - Борац дочекује Металац, Чукарички ће угостити петопласирани нишки Раднички, Јавор игра против Радника, а Спартак на свом терену против Вождовца.

Трећепласирана Војводина од 17.00 дочекује Нови Пазар.

Парови 16. кола:

Петак:
Рад - Младост (17.00)

Субота:
Борац - Металац (13.30)
Чукарички - Раднички Ниш (13.30)
Јавор - Радник (13.30)
Спартак - Вождовац (13.30)
Партизан - Бачка (15.00)
Напредак - Црвена звезда (17.00)
Војводина - Нови Пазар (17.00)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару