Роналдо: Ово није мој последњи, већ претпоследњи уговор

Фудбалер Реал Мадрида Кристијано Роналдо рекао је да нови уговор који је потписао са тим клубом неће бити његов последњи професионални уговор.

Роналдо је на "Сантијаго Бернабеу" продужио уговор са Реалом до јуна 2021. године.

"Желим да захвалим председнику Реала, клубу, саиграчима, свима који су ми помогли да стигнем до овога. Ово је веома важан дан. У више наврата сам рекао да овај клуб носим у срцу, да је део мене. Ово је посебан тренутак у мом животу, остаћу овде још пет година, а да се зна, ово неће бити мој последњи уговор", рекао је Роналдо.

"Желим да носим овај дрес са поносом и сигуран сам да ћу на исти начин, головима и титулама, наставити да доприносим и у наредних пет година", додао је он.

Португалац је навео да још не зна када ће завршити каријеру.

"Ко зна шта будућност носи. Наравно, желео бих да завршим каријеру у овом клубу. Ово је мој претпоследњи уговор. Желим да останем овде много година. Одушевљен сам", рекао је он, додавши да планира да игра до 41. године.

Роналдо је 2009. године из Манчестер јунајтеда прешао у Реал, за који је одиграо 360 утакмица и постигао 371 гол. С клубом је освојио шампионску титулу, два Купа краља, две Лиге шампиона, Суперкуп Шпаније, Суперкуп Европе и Светско клупско првенство.

Он је један од два фаворита (знате ко је други) за освајање Златне лопте, пошто је прошле сезоне поред освајања Лиге шампиона освојио и Европско првенство са репрезентацијом Португалије.

Председник Реала Флорентино Перес рекао је да је Роналдо жива легенда клуба.

"Ти си најбољи стрелац у клупској историји. Ти си јединствен. Постигао си више од 50 голова у свакој од претходних шест сезона. Гледајући успехе из прошле године, заслужио си и да освојиш Златну лопту. Ово је посебан дан за Реал Мадрид. Ти увек желиш више и бићеш део клуба још много година. Кристијано, ми делимо исте амбиције, исте жеље. Желимо да наставимо да градимо ову легенду", рекао је Перес.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару