Читај ми!

Живковић: Имам осећај да ћу дати гол Норвежанима

Млади фудбалски репрезентативац Србије Андрија Живковић изјавио је да са нестрпљењем исчекује утакмицу са Норвешком у баражу и поручио да ће екипа урадити све да избори пласман на шампионат Европе 2017. године.

"Искрено, једва чекам да закорачим на стадион Партизана са којег имам само лепе успомене. Сигурно ћу бити веома узбуђен. Мислим да смо заслужили да трибине буду попуњене и могу да обећам да ћемо пружити све од себе да остваримо позитиван резултат. Огромна је жеља свих момака у овој селекцији да се нађемо на завршном турниру", рекао је Живковић, преноси сајт ФСС.

Он је додао да Србија пред први дуел са Норвежанима има само један циљ, а то је победа.

"Имамо квалитет, по рејтингу свакако заслужујемо да се нађемо на Европском првенству. Учешће на још једном великом такмичењу за ову генерацију је огроман мотив, зато сам уверен и да ће приступ бити максималан у обе утакмице".

Фудбалер лисабонске Бенфике додаје да не сме да се потцени Норвешка, коју предводи Мартин Едегард из Реал Мадрида.

"То је селекција која захтева максималан присту, буквално у сваком минуту овог двомеча. Веома ценим њихову репрезентацију и мислим да имају јако добре играч. Пре свих Мартина Едегарда који ће ипак бити у саставу, а за кога се најављивало да ће бити прикључен А селекцији".

На чињеницу да још није постигао гол у селекцији до 21 године за коју је одиграо седам мечева, Живковић каже: "Не бих да обећавам, али имам осећај да ће се то променити у једном од предстојећа два дуела са Норвежанима", закључио је Живковић.

Прва утакмица између Србије и Норвешке игра се наредног петка од 18 сати на стадиону Партизана, док је реванш четири дана касније у Драмену.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару