Читај ми!

Звезда славила у Чачку

Фудбалери Црвене звезде освојили су нова три бода у Суперлиги Србије, пошто су голом Предрага Сикимића савладали у Чачку екипу Борца са 1:0. Партизан у недељу на свом терену дочекује Нови Пазар.

Црвена звезда забележила је нову победу у Суперлиги Србије, а црвено-бели су у Чачку до тријумфа стигли голом Предрага Сикимића у 72. минуту утакмице.

Шампион Србије био је бољи ривал током читавог меча. Гости су имали већи посед лопте, стварали прилике и на крају им је један гол био довољан за три нова бода.

Са 38 освојених бодова, Звезда је прва на табели Суперлиге Србије, шест више од Војводине и девет од Партизана, који свој меч 15. кола игра у недељу.

Борац је до сада освојио само осам бодова и уписао једну победу, што је довело до смене тренера па су Чачани 15. коло играли са новим шефом стручног штаба Младеном Додићем.

Преостала два дуела 15. кола играју се у недељу. Јавор ће од 13.30 дочекати нишки Раднички, док од 17.00 на стадиону у Хумској играју Партизан и Нови Пазар.

Црно-бели су у серији од осам првенствених утакмица без пораза, а нови циљ су им три бода против Пазара који у Београд стиже као 13. екипа у шампионату.

Суперлига 15. коло:

Петак:
Војводина - Радник 2:0

Субота:
Чукарички - Вождовац 2:1 (Доцић 29, 54 пенал - Стојановић 89),
Бачка - Напредак 1:3 (Луковић 43 - Вукановић 6, Ндаје 43, Петровић 90+3),
Рад - Металац 1:1 (Ровчанин 69 аутогол - Каиседо 6),
Спартак - Младост Лучани 1:0 (Милић 38),
Борац - Црвена звезда 0:1 (Сикимић 72).

Недеља:
Јавор - Раднички Ниш (13.30),
Партизан - Нови Пазар (17 сати).

Овако је протекао меч у Чачку:

18.54 - Крај, Борац – Црвена звезда 0:1.

18.33 - ГОЛ! Звезда од 72. минута води са 1:0, стрелац је Сикимић на асистенцију Срнића.

18.07 - Почело је друго полувреме.

17.50 - Полувреме, Борац - Црвена звезда 0:0. Звезда је нападала, Борац се бранио и одбранио. Како је време одмицало београдски црвено-бели су све више притискали противника, међутим нису нашли пут до гола. О односу снага на терену највише говори податак о поседу лопте, који је апсолутно на страни Звезде, 72%:28%.

17.00 - Почео је меч у Чачку...

16.55 - Састави тимова:
Борац: Алексић, Танасин, Маслаћ, Драшковић, Костић, Маричић, Делић, Јовановић, Зоћевић, Тијаго, Михајловић

Црвена звезда: Монојловић, Петковић, Ле Талек, Рендулић, Анђелковић, Плавшић, Полетановић, Доналд, Руиз, Сикимић, Орландић

Главни судија: Молорад Мажић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару