Радин друго појачање Партизана

Доскорашњи фудбалер Вождовца Милан Радин потписао је трогодишњи уговор сa Партизаном, те је тако постао друго појачање црно-белих у летњем прелазном року.

"За мене је долазак у Партизан посебан тренутак у каријери. Мислим да сам овим доласком начинио велики искорак. Играти за Партизан сигурно носи тежину, али ја се не плашим тога. Спреман сам за изазове", рекао је Радин новинарима на конференцији на стадиону Партизана.

Овај 25-годишњи везни фудбалер ће у Партизану носити дрес са бројем 29.

"Надам се успешној сезони, верујем да ћемо имати добре наступе у Европи, шта више убеђен сам у то. Надам се да ћемо предстојеће сезоне освојити Супер лигу, па ћемо овде за годину дана причати о Лиги шампиона. Верујем да ћу се брзо уклопити у екипу. Конкуренција ће бити јака, али то је добро за сваког играча, јер је то мотив да радимо боље", казао је Радин.

Радин игра на позицији задњег везног, а први професионални уговор потписао је сa Новим Садом, да би потом наступао за Југовић из Каћа, Сенту, Раднички из Нове Пазове, Младост из Лучана и Вождовац.

"Радин је један од играча који се дуже спомињао као потенцијално појачање. На крају смо успели да га доведемо. Он је био мотор сваке екипе у којој је играо, а то од њега очекујемо и у Партизану. Све оно што је у претходних шест месеци урадио у Вождовцу, поготово у великим утакмицама, верујемо да ћемо видети и на нашем стадиону", рекао је спортски директор црно-белих Ивица Илиев.

Илиев је пре два дана најавио долазак "једне од најбољих десетки на овим просторима" у Хумску, а новинаре је занимало колико су преговори одмакли.

"Понуда је послата, па сада чекамо одговор, за који се надам да ће бити позитиван. Спреман сам све да учиним да га доведемо у клуб, а да ли ћемо у томе успети не знам. Никада нисмо чинили овакав напор да доведемо једног играча у клуб. Био бих пресрећан да се то догоди", рекао је Илиев.

На питање да ли Партизан планира да се појача на позицији нападача, Илиев је рекао да клуб преговара са двојицом играча. Он је додао да црно-бели планирају да се појачају и у одбрани.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару