Муслин презадовољан понашањем, Коларов није хтео одмор

Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин рекао је да је атмосфера у екипи на високом нивоу, а посебно се захвалио навијачима на подршци у претходне две пријатељске утакмице.

"Презадовољан сам понашањем, радом и дисциплином играча на сваком тренингу, као и утакмицама. Нисам имао ни најмањи проблем током претходних дана, сви дишемо једним плућима. Немам ни најмање примедбе, заиста сам презадовољан, поготово што се све дешава на крају сезоне, али момци су показали веома професионално понашање", рекао је Муслин.

Посебно је похвалио Александра Коларова, кога је желео да пусти раније на одмор јер због картона неће наступати у првој утакмици квалификација против Ирске.

"Један од капитена и најискуснијих играча, који због картона не може да буде у тиму за меч са Ирском, а кога сам хтео да пустим на одмор и ослободим обавеза за меч у Монаку, тражио је да остане уз екипу и путује са нама на меч са Русијом. Потез за похвалу. Заиста сви играчи дају све од себе да се што пре прилагоде новом систему, начину рада, захтевима које пред њих постављамо", рекао је Муслин.

Србија ће 5. јуна у Монаку играти против Русије пријатељску утакмицу. Екипи Славољуба Муслина то ће бити последња провера пред почетак квалификација за Светско првенство, а Русима генерална проба пред Европско првенство.

"Немам ни најмању сумњу да ће моји играчи ући у овај дуел веома мотивисани, јер знам како су радили и како су се понашали свих ових дана. На тренинзима је била приметна максимална концентрација и момци су спремни да направе још један напор како би успешно оконачали овај мини циклус од три утакмице", рекао је он.

Муслин је на конференцији у Старој Пазови посебно похвалио публику која је у претходне две утакмице пружила велику подршку "орловима".

"Морам да урадим једну важну ствар која свима нама много значи, а то је да се захвалим навијачима на феноменалној подршци у обе утакмице, сјајном амбијенту у Ужицу, а затим и у Новом Саду. Подршка нам заиста много значи, играчи су презадовољни, а знамо сви да је са ветром у леђима лакше да напредујемо. Мислим да су играчи својим играма и понашањем, као и резултатима у ова два меча, показали да им подршка много значи и да само заједно, они на трибинама а ми на терену, можемо остварити жеље свих нас", рекао је Муслин.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару