Тадић: Напредујемо из утакмице у утакмицу

Српски фудбалер Душан Тадић оценио је да репрезентација напредује из утакмице у утакмицу и додао да не жели да се осврће на конфликт с претходним селектором Радованом Ћурчићем.

"Навикавамо се на захтеве селектора. Било је доста добрих, али било је и лоших ствари, што је нормално јер смо променили систем игре. Имамо добру идеју од стране селектора, а ми играчи се трудимо да испунимо сваку", рекао је Тадић.

Србија је у уторак у Новом Саду с 3:1 победила Израел у пријатељској утакмици, а стрелац је био и Душан Тадић.

"Срећан сам због гола и победе, посебно јер је остварена пред новосадском публиком пред којом сам провео велики део каријере. Драго ми је што смо победили, иако је пријатељска утакмица", рекао је Тадић и додао:

"Свака утакмица је нешто ново. Битно је да одиграмо што више утакмица, да се уиграмо и навикнемо на нови систем игре. Морамо да будемо максимално концентрисани и увек пуни енергије како бисмо остварили замисли селектора."

На питање новинара да прокоментарше дебитанте у репрезентацији Србије, Тадић је рекао да се они и даље привикавају, али да поседују велику жељу за доказивањем.

"Максимално су вредни, пуни енергије, жељни су доказивања, а то нама и треба", рекао је он.

Фудбалер Саутемптона казао је да му прија што у националној селекцији има слободу у игри.

"Имам слободу у игри и мислим да тако могу највише да пружим. Најбитније ми је што сам на лопти, што имам доста лопту у свом поседу. Морамо још много да напредујемо, али се трудимо да испунимо све селекторове захтеве", рекао је он.

Тадић је у марту рекао да више неће наступати за репрезентацију Србије докле год је Радован Ћурчић селектор.

"Нећу да се враћам на неке ствари, јер искрено, мени то није тако битно. Давно сам демантовао својим играма у клубу. Наравно, сваки тренинг и нова утакмица је ново доказивање, а мислим да сви знају ко сам и какав стил игре имам", казао је Тадић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару