Mилано, престоница Шпаније

Реал и Атлетико су продали 40.000 улазница за финале Лиге шампиона у Милану, али се очекује да ће "град моде" угостити још 20.000 навијача без папира, који се сада могу купити за 1.000 евра.

Како пишу италијански медији, Атлетико и Реал су продали 40.000 улазница за финале, али је пут Милана кренуло још најмање 20.000 људи без карата. Атлетико тврди да би продао без икаквих проблема још 10.000 карата, док су из Реала објавили да су имали 73.000 захтева за карте.

Како су саопштили са аеродрома Адолфо Суарес у Мадриду, уведено је додатних 218 летова за Милано.

Цена карата за меч је била од 70, па до 440 евра, путем Уефиног сајта, али се сада, дан пред утакмицу, око стадиона могу купити за 1.000 евра.

Иако неће бити на трибинама Сан Сира, они ће се осећати као код куће. Наиме, из Мадрида су стигле и две реплике мадридских споменика. Пет метара високе статуе Кибеле, фригијске богиње земље и Нептуна, бога мора, на којима је 12 уметника радило претходних седмица, данас су стигле у Милано.

Кибела на тргу Pagano, где се окупљају навијачи Реала, док ће Нептун бити на Piazza Duca D'aosta где се очекује велики број Атлетикових навијача.

Северна трибина Сан Сира (на којој су иначе навијачи Интера) биће Реалови навијачи, док ће, како би се спречио било какав сукоб, на јужној (трибини Миланових најватренијих навијача) бити присталице Атлетика.

Не само то, и играчи су смештени у различитим деловима града, на раздаљини од 3,2 километра. Дијего Симеоне, који је играо за Интер, за своју екипу је изабрао Melia хотел, удаљен неколико минута вожње од Сан Сира. Са друге стране, Реал је изабрао нешто удаљенији Radisson Blu Villapizzone.

Атлетиков хотел има звездицу више, а у оба хотела је ноћење више од 1.000 евра. Занимљиво, још има места у хотелима за оне са дубљим џепом, који могу себи да приуште спавање под истим кровом са финалистима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару