Читај ми!

Балажиц: Као да сам се поново родио

Фудбалер Партизана Грегор Балажиц после шест месеци паузе због повреде заиграо је за Партизан у пријатељском мечу против бугарске Берое, а тај доживљај описао је као да се поново родио.

"Шта рећи, осим да је феноменалан осећај. После шест месеци неиграња и периода опоравка у тренутку када сам закорачио на терен, осетио сам се као да сам се поново родио. Тек када овако нешто доживиш и поново почнеш да играш, схватиш колика је заправо твоја љубав према фудбалу", рекао је Балажиц за сајт клуба.

Словеначки штопер повредио је предње укрштене лигаменте почетком новембра, када је његов тим играо против Атлетика у Билбау. Он је казао да у мечу у уторак, у коме је његов тим поражен са 0:2, није имао страх од дуела.

"Наравно да не. Сигуран сам у себе као играча и знам шта могу да пружим на терену. Наравно, сада је потребно време да се поново докажем, јер има много нових и квалитетних играча у екипи. Ако ме питате за страх при контакту због повреде, можда је постојала мала доза страха, што је и нормално, али сам задовољан како сам одреаговао при првим дуелима", казао је Балажиц.

Он је истакао да му је драго што је завршио процес опоравка.

"Пресрећан сам што је сада тај читав мукотрпан процес иза мене и да сада могу да се вратим најлепшем послу на свету. Још неколико дана имам додатне тренинге опоравка код (физиотерапеута) Андре Милутиновића, а онда идем са супругом на заслужени одмор.

Партизан за викенд завршава сезону, а фудбалер је рекао да остаје у Партизану.

"После одмора нас очекују нове победе у дресу црно-белих. Наравно, честитам момцима и свима који воле Партизан освајање трофеја у Купу. Играли смо на три фронта, није било лако и управо због таквог ритма се овакве повреде и дешавају, али идемо даље", рекао је Балажиц.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару