Навијачима Борнмута обезбеђен бесплатан превоз до Олд Трафорда

Навијачима Борнмута с важећом картом за утакмицу са Манчестер јунајтедом обезбеђен је бесплатан аутобуски превоз до Олд Трафорда. Директор фирме за обезбеђење која је оставила имитацију бомбе, због чега је евакуисан стадион у недељу, преузима пуну одговорност за инцидент.

"Фудбалски клуб Борнмут свим навијачима клуба с важећом картом за утакмицу против Манчестера нуди бесплатан аутобуски превоз до стадиона Манчестера", наводи се у саопштењу Борнмута.

Стадион Олд Трафорд евакуисан је у недељу око пола сата пре почетка утакмице последњег кола Премијер лиге између Манчестер јунајтеда и Борнмута, јер је у једном од тоалета на стадиону пронађен сумњив пакет, па је одмах позвана специјална јединица војске која је извршила контролисану експлозију.

На крају, испоставило се да је "сумњив пакет" заправо макета бомбе, грешком заборављена у тоалету, после противтерористичке вежбе.

Директор фирме за обезбеђење која је оставила имитацију бомбе на стадиону рекао је да преузима пуну одговорност за инцидент.

Шеф комапније "Security Search Management and Solutions Ltd" Кристофер Рид рекао је да је грешка "у потпуности његова" и додао да извињење у овом случају није довољно.

Рид је додао да је он лично заборавио да уклони ту "бомбу", јер у торби после вежбе имао сличну.

Члан особља је непосредно пре почетка недељне утакмице између Манчестера и Борнмута нашао направу и поверовао да је права, обавестио полицију, а убрзо је стадион капацитета 75.635 места евакуисан и меч последњег кола Премијер лиге одложен.

Специјалне јединице војске су потом извеле контролисану експлозију направе нађене на стадиону.

Утакмица последњег, 38. кола Премијер лиге између Манчестер јунајтеда и Борнмута биће одиграна сутра на стадиону Олд Трафорд од 21.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару