Читај ми!

Кокеза: Стаћу менаџерима на крај

Једини кандидат за председника ФСС, председник ФС Београда Славиша Кокеза изјавио је да се не плаши изазова и поручио да ће се ново руководство Савеза одлучно борити против утицаја менаџера.

"Гарантујем вам да ће се ново руководство Савеза одлучно и храбро борити против таквих утицаја. Ја не кажем да их је било раније, али уверавам да ће рампа бити спуштена тим, наводним, учествовањима у састављању репрезентативних спискова, без обзира да ли су у питању А-тим, млада, омладинска или остале селекције", рекао је Кокеза за Блиц.

Он је истакао да не сме више да буде једина препорука фудбалеру да буде позван у репрезентацију то ко му је менаџер, већ ће једино мерило бити квалитет.

На питање да ли ће бити места за Томислава Караџића у ФСС, Кокеза је одговорио да ништа око тога није прецизирано.

"Али, морам да напоменем да је из неколицине новоизабраних руководстава у регионалним савезима, као и струковних организација, дошла иницијатива да Караџић буде почасни председник ФСС. Све сад зависи од Караџића. Уколико буде желео да прихвати то што предлаже већина чланова Скупштине, онда ће се то у наредном периоду и десити", казао је Кокеза.

Коментаришући сумњиве мечеве Суперлиге који су под лупом УЕФА, Кокеза је најавио да ће пре почетка идућег првенства бити покренута комисија, коју ће чинити људи из ФСС и полиције.

"Све ћемо урадити што је у надлежности Савеза, затражићемо додатну помоћ од државних органа и људи који су у УЕФА задужени за регуларност такмичења, како се такве ствари убудуће не би дешавале. Формираћемо и етичку комисију, која ће имати најшира могућа овлашћења да санкционише и суспендује све учеснике евентуалних непримерених радњи у српском фудбалу - од клубова, функционера, фудбалера па до судија", додао је он.

Он је такође најавио да планира да се у наредне четири године обезбеде средства за постављање што више терена с вештачком травом да би се створили најбољи услови за рад свих категорија.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару