Читај ми!

Михајловић: Надам се да ће бити још трофеја

Фудбалер Партизана Немања Михајловић рекао је да се нада да ће, после освојеног Купа Србије, са црно-белима освојити још доста трофеја. Црно-белима је ово 13. трофеј у националном купу, док је Јавор пропустио прилику да освоји први трофеј у 104 године дугој историји клуба.

Фудбалери Партизана освојили су синоћ Куп Србије, пошто су у финалној утакмици у Горњем Милановцу победили Јавор из Ивањице са 2:0.

"Ово је оно што смо желели, оно чему смо тежили пред почетак пролећног дела шампионата. Није била лака утакмица, али сматрам да смо конторлисали читав ток меча. Драго ми је што смо освојили Куп, мој први Куп, односно први трофеј са Партизаном и надам се да ће их бити још", рекао је Михајловић новинарима у Горњем Милановцу.

Михајловић је добрим партијама у Партизану заслужио и позив новог селектора Србије Славољуба Муслима у репрезентацију.

"Максимално сам био фокусиран на Партизан, на освајање овог трофеја и на добре партије у лиги... Искрено, нисам размишљао о репрезентацији. Никад нисам изјавио да неко мора да ме позове у репрезентацију, а ако моје добре игре, голови и асистенције могу да допринесу националном тиму, ја ћу се увек одазвати том позову. Велика је част што ћу провести 10-15 дана са таквим фудбалерима, који играју на таквом нивоу и заиста сам пресрећан што ћу осетити део те атмосфере", рекао је Михајловић.

Бугарски нападач Валериј Божинов освојио је свој први трофеј.

"Ово је мој први трофеј у каријери. Хвала саиграчима што су ми омогућили да подигнем пехар Купа Србије. Играо сам у великим клубовима у иностранству, али изгледа да сам морао да дођем у Партизан и Србију да бих освојио први пехар", рекао је Божинов.

Голман Партизана Бојан Шаранов навео је да да су црно-бели заслужили освајање Купа.

"Изузетан притисак је био на свима нама, на младим играчима, али одолели смо свему и мислим да смо били боли и да смо заслужили овај трофеј", рекао је Шаранов.

"Нама је овај трофеј донела свлачионица и много нам значи, јер играч без самопоуздања и са самопоуздањем није исти играч. Када се нешто освоји значи да је екипа сазрела, идемо корак по корак и надам да ћемо следеће сезоне бити још бољи", додао је он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару