Додић: Историјски успех за Јавор

Тренер Јавора Младен Додић рекао је да је, и поред пораза у финалу Купа Србије од Партизана, поносан на своје играче и честитао им на историјском успеху.

"Рекао сам и пре утакмице да сам поносан на моје играче и мој клуб, јер смо остварили историјски резултат. Ушли смо у утакмицу с доста респекта према њима, док је у другом полувремену то изгледало боље, али смо промашили неке шансе које смо имали... Честитам Партизану на заслуженој победи, али и Јавору на историјском успеху (пласману у финале)", рекао је Додић после утакмице.

Фудбалери Партизана освојили су Куп Србије, пошто су у финалној утакмици у Горњем Милановцу победили Јавор из Ивањице са 2:0.

"Ово није било наше најбоље издање, а пре утакмице сам рекао да нам је потребно најбоље издање за победу. Они су данас били бољи тим. Доминирали су, створили су више шанси и заслужено победили. Партизан је заслужено славио, а ми смо били достојан противник у финалу", рекао је Додић новинарима после утакмице.

Партизан ће наредне сезоне представљати Србију у квалификацијама за Лигу Европа, а Додић је рекао да ће "свим срцем" бити уз црно-беле.

"Желим Партизану успех у Европи, јер у Европи не представљају само Партизан, већ и српски фудбал. Навијаћу за њих свим срцем", рекао је Додић. 

Фудбалер Јавора Иван Јосовић имао је неколико изгледних шанси да савлада противничког голмана.

"Истина је да сам промашио три добре прилике, али шта да се ради, нисам успео... Бојажљиво смо ушли у утакмицу, превише смо их 'респектовали' и то нам обило о главу... Примили смо први гол из прекида, из нашег најјачег оружја. Честитам им на освојеном трофеју", рекао је Јосовић.

Његов саиграч Милован Миловић оценио је да је Партизан у вечерашњој утакмици био бољи ривал.

"Све честитке Партизану, били су бољи у овој утакмици. Види се да имају тешке европске утакмице у ногама, док је нама ово била прва велика утакмица... Добили су нас на искуство, мада имали смо своје шансе. Не жалимо, јер је и ово за нас успех, идемо даље", рекао је Миловић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару