Читај ми!

Клоп: У финалу желимо да учинимо све за овај диван клуб

Тренер Ливерпула Јирген Клоп рекао је да ће његови фудбалери у финалу Лиге Европе против Севиље гледати да "искористе прилику" и освоје трофеј. Ливерпул ће у финалу играти против Севиље, а утакмица ће се играти 18. маја у Базелу.

Фудбалери Ливерпула пласирали су се у финале Лиге Европе пошто су на свом терену у реванш утакмици победили Виљареал са 3:0.

"Када одиграте утакмицу какву смо ми одиграли у реваншу против Виљареала, онда једноставно желите да учинити све, а то ћемо ми покушати у финалу. Покушаћемо све у финалу да учинимо за овај диван клуб", рекао је Клоп после пласмана у финале Лиге Европе.

Ливерпул је на свом Енфилду повео у седмом минуту аутоголом капитена Виљареала Бруна Соријана, вођство је дуплирао Данијел Стариџ у 63. минуту, а коначан резултат поставио је Адам Лалана у 81. минуту.

"Сјајно вече и бриљантна игра моје екипе. У првих пола сата било је много емоција. Изгубили смо стрпљење у последњих 15 минута првог дела. У другом полувремену план је био да наставимо са страственим фудбалом, али с тим да више користимо мозак и на крају се завршило сјајно", рекао је Клоп.

Тренер Виљареала Марселињо рекао је да је Ливерпул био супериоран у реваншу и да је заслужено прошао у финале.

"Немам много тога да кажем о утакмици. Ухватили смо Ливерпул у најбољој форми током ове сезоне... Једноставно, били су супериорни. Било је тешко играти против оваквог ривала, који је играо грубо, на границама дозвољеног, али је судија то ипак дозвољавао", рекао је Марселињо.

Ливерпул ће у финалу играти против Севиље, која је у Шпанији победила Шахтјор са 3:1 и укупним резултатом 5:3 избацила га из такмичења.

Финале Лиге Европе на програму је 18. маја у Базелу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 21. август 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару