Читај ми!

Ракитић: Морамо одмах да изађемо из негативне серије

Фудбалер Барселоне Иван Ракитић рекао је да његова екипа под хитно мора да изађе из негативне серије. Барселона је у недељу изгубила од Валенсије са 1:2 и тиме угрозила обрану титуле првака Шпаније.

"Штета што смо изгубили, јер смо имали пуно прилика за постизање голова. Они су два пута дошли пред наш гол и постигли два поготка. Овај пут нам се не може приговорити да нисмо желели, али напросто није ишло. Наш став, жеља и ритам били су спектакуларни, али срећа је била на страни Валенсије. Лопта напросто није хтела у гол и то боли", рекао је Ракитић, преноси Хина.

Барселони је ово трећи узастопни првенствени пораз. На Ноу Кампу је изгубила од Реал Мадрида са ;1:2, затим на гостовању код Реал Сосиједада са 0:1 и сада против Валенсије. У међувремену, Барселоне је испала у четвртфиналу Лиге шампиона од Атлетико Мадрида. "Морамо остати уједињени како бисмо изашли из ове ситуације", рекао је Ракитић.

До дербија против Реал Мадрида каталонска екипа је имала низ од 39 утакмица без пораза. "Немамо никаквих сумњи у наше могућности, али очито је да смо ушли у лош ритам и да то треба променити одмах. И против Валенције смо до последње секунде могли да победимо и није се могло учинити више од онога што смо урадили. То је фудбал, понекад лопта хоће у мрежу, а понекад не", рекао је Ракитић. Барселонина предност се истопила и пет кола пре краја првенства има 76 бодова, баш као и Атлетико Мадрид, док Реал Мадрид има 75.

"Искусни смо, треба сакупљати бодове, променити ритам и заједнички изаћи из ове ситуације у којој смо се нашли", навео је хрватски репрезентативац. Барселона до краја сезоне још игра против Депортива, Спортинга, Бетиса, Еспањола и Гранаде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 23. август 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару