Читај ми!

Одложена Скупштина ФК Партизан

Привремено руководство Партизана, на челу са председником Радне групе Иваном Ћурковићем, предложило је Надзорном одбору клуба да одложи ванредну Скупштину, која је била заказана за уторак за крај сезоне да се не би угрозили резултати првог тима.

"Предлажемо Надзорном одбору да у складу са својим овлашћењима, а на основу члана 35. Статута ФК Партизан у року од 30 дана одлучи о термину одржавања ванредне Скупштине", стоји у саопштењу.

"Будући да је у претходном периоду консолидације ФК Партизан, под руководством Радне групе, први тим постигао стабилне резултате, како у Суперлиги, тако и Куп такмичењу, сматрамо да би одржавање Скупштине у овом тренутку могло да има негативне импликације по крајњи резултат у наведеним такмичењима. Из тог разлога стављамо предлог да предметна Скупштина буде одржана након окончања такмичења, будући да ће тада бити најбоље могуће сагледати и оценити ситуацију у свим сегментима организовања клуба", наводи се у саопштењу.

Из Партизана наводе да ће и "последња немила дешавања и импликације које носе са собом", бити на најбољи начин превазиђена мирним и свеобухватним сагледавањем, како постигнутих резултата, тако и међусобних односа, "те у том смислу пледирамо да нас став буде оцењен као жеља да се клубу и свим његовим пријатељима помогне на достојанствен и спортски пристојан начин".

"Одржавање Скупштине пре краја такмичарске сезоне, не би довело до могућности свеобухватне анализе постигнутих резултата у циљу евентуалних кадровских промена у структурама руководства клуба, те у том смислу треба ценити и овај наш предлог", закључује се у саопштењу.

Партизан је сутра требало да добије новог председника, након што је Зоран Поповић у децембру поднео оставку, а руковођење клубом привремено преузео Иван Ћурковић.

Актуелно руководство нашло се на мети неких навијача, који су их у суботу уочи меча против Младости из Лучана гађали јајима док су били у свечаној ложи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 24. август 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару