Михајловић: Волео бих да тренирам Златана

Тренер Милана Синиша Михајловић признао је да би волео да ради са шведским фудбалером Златаном Ибрахимовићем.

"Волео бих да га тренирам. Волим да радим са одличним играчима, а Ибрахимовић је управо такав. Где год да је отишао, освојио је титулу", рекао је Михајловић за италијански Скај.

Ибрахимовићев уговор са Пари Сен Жерменом истиче на лето, а бројни европски клубови изразили су жељу да га ангажују.

"Не знам да ли би било довољно само он да дође, али он је свакако изванредан играч", рекао је Михајловић.

Када је реч о одласцима из Милана, италијански медији преносе да ће Кевин-Принс Боатенг највероватније на крају сезоне напустити клуб.

Боатенг је у Милан дошао током зимског прелазног рока, али до сада није почео нити једну утакмицу у Серији А.

Фудбалер Гане је јуче признао да покушава да се прилагоди чињеници да седи на клупи, а данас је Милан Њуз пренео да ће му клуб дозволити да на крају сезоне напусти Сан Сиро, односно да је мала вероватноћа да ће му бити понуђен нови уговор.

Милан Њуз наводи и да Боатенг у том клубу остати једино у случају интервенције Силвија Берлусконија, који је његов велики обожавалац.

Боатенг је у Милан стигао из Шалкеа, а у каријери је још наступао за Портсмут, Борусију из Дортмунда, Тотенхем и Херту.

И о самом статусу Синише Михајловића је много коментара ове сезоне. 

Извршни директор клуба Милан Адријано Галијани тврди да у Милану тренутно не размишљају о другим тренерима, али је и додао да ће све зависити од резултата.

Спекулације о томе да ће Синиша Михајловић напустити клупу Милана нису новост, а италијански новинари су искористили прилику и поново питали Галијанија о статусу некадашњег селектора Србије.

"Наш циљ је да освојимо што више бодова у наредних седам утакмица, а желимо и да освојимо Куп Италије. Када је реч о Михајловићу... Синиша има уговор до 2017. године, тако да тренутно не размишљамо о другим тренерима. Ипак, тренеру све зависи од резултата", рекао је Галијани.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 25. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару