Читај ми!

Партизан почео припреме, Бабовић дефинитивно отишао

Фудбалери Партизана окупили су се у Београду поводом почетка припрема за пролећни део шампионата, а међу играчима нема Стефана Бабовића, али се у екипу вратио Исмаил Фофана са позајмице у кинеском Ћингдао Ђонону. Фудбалери Партизана ће до 26. јануара тренирати у Београду, а од 26. јануара до 11. фебруара припремаће се у Никозији, на Кипру.

Новом тренеру Партизана Ивану Томићу се у Спортском центру Телеоптик јавило 26 фудбалера, а Бразилац Евертон Луиз и Камерунац Оумару Абубакар ће се екипи прикључити касније.

На прозивци се појавио и повређени дефанзивац Грегор Балажиц, али није било Стефана Бабовића. Медији су претходних дана спекулисали да ће он напустити клуб.
Иван Шапоњић је отишао у Бенфику, а тренер Томић је на окупљање позвао петорицу омладинаца.

Играче су дочекали спортски директор Партизана Ивица Илиев, генерални директор Милош Вазура и потрпедседник клуба Војислав Недић. Првом дану припрема није присуствовао први човек клуба Иван Ћурковић, који је, како је речено, "у дипломатској посети".

На почетку припрема појавили су се Марко Јовичић, Бојан Шаранов, Живко Живковић, Мирослав Вулићевић, Марко Јовановић, Миладин Стевановић, Лазар Ћирковић, Никола Миленковић, Ален Стевановић, Мирослав Богосавац, Иван Банадаловски и Иван Петровић.

Ту су и Марко Јевтовић, Андрија Живковић, Марко Голубовић, Саша Илић, Дарко Брашанац, Саша Лукић, Ален Стевановић, Немања Михајловић, Немања Петровић, Никола Нинковић, Валери Божинов, Исмаил Фофана, Никола Трујић и Предраг Лука.

"Сви се познајемо и имаћемо много времена да се још боље упознамо. Желим вам добар и предан рад, одличне игре и победе", рекао је тренер Партизана Иван Томић.

Спортски директор Ивица Илиев пожелео је екипи "здраве" припреме.

"Не бих да причам, причаћемо на терену. Желим вам здраве припреме без повреда и да кренете јако, онако како знате", рекао је Илиев.

У стручном штабу ће радити нови кондициони тренер Андреја Милутиновић, који је претходно радио у Интеру.

Фудбалери Партизана ће до 26. јануара тренирати у Београду, а од 26. јануара до 11. фебруара припремаће се у Никозији, на Кипру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару