Партизан представио Евертона

Бразилски фудбалер Евертон Луиз представљен је као нови играч Партизана, а спортски директор тог клуба Ивица Илиев рекао је да је он неколико месеци био жеља управе.

"Не памтим када је неки странац у клуб из Србије дошао на овакав начин. Он је био наша изразита жеља, пратили смо га неколико месеци и силно смо желели да га доведемо. Обично се играчи овде доводе 'рекла-казала' и слично, али овај пут то није био случај. Партизан је овим трансфером показао да је одлучан и да не жели да пуца у празно", рекао је Илиев новинарима на стадиону Партизана.

Евертон, 27-годишњи задњи везни фудбалер, дошао је из швајцарског Сент Галена, а са црно-белима је потписао уговор на две и по године.

Илиев је навео да је Евертон примећен на снимку који је клуб добио како би погледао другог играча.

"Снимци делују импресивно, али када га гледате уживо, то делује још импресивније", додао је спортски директор црно-белих.

Према његовим речима, Евертон ће бити "мотор екипе".

"Биће прави мотор екипе, велика сила. Сигуран сам да ће допринети нашој брзини, агресивности и борбености", рекао је Илиев.

Он није желео да одговори колико је клуб платио Сент Галену за трансфер јер је, како је рекао, то питање за генералног директора Милоша Вазуру.

"Многи овде причају о новцу и многи су звали, међу којима су и бројни страни клубови, да питају колико смо платили и одакле Партизану паре за њега. То у овом тренутку није битно, Партизан жели да пошаље јасну поруку да ће правити веома агресиван и борбен тим за будућност", рекао је Илиев.

Евертон је рекао да је срећан што је дошао у велики клуб.

"Срећан сам што сам дошао у овај велики клуб. Партизан има богату историју и један је од најуспешнијих на овим просторима. Пре доласка сам телефоном разговарао са Клеом и он ми је пренео добре утиске, рекао ми је да је град миран и да је све супер", рекао је Евертон на представљању.

Евертон ће у Партизану носити дрес са бројем 25.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару