Читај ми!

Звезда жели Реалов систем, Перез понудио савете

Руководство ФК Црвена звезда контактирало је Реал Мадрид у жељи да унапреди чланство и систем функционисања, као и да добије савете од најтрофејнијег клуба на свету.

Одговор је стигао директно од председника краљевског клуба Флорентина Переза, који је писмом објаснио како функционише Реал и понудио да својим искуством помогне Црвеној звезди.

"Реал Мадрид је спортска асоцијација и као таква у власништву је 92.000 својих чланова. Борд директора се бира кроз директно гласање свих чланова сваке четири године и његов рад надгледа и Скупштина клуба од 2000 чланова коју чине и бирају чланови. Реал Мадрид је имао част да буде проглашен са светског лидера међу спортским клубовима у смислу обртних средстава и то се дешава већ 11. годину у низу. Наш годиšњи извештај је пример примене ових принципа у руководству клуба", наводи се у писму Переза, које је достављено председнику црвено-белих Светозару Мијаиловићу.

Први човек Реала истиче да је поносан што са Црвеном звездом дели чланство у Европској асоцијацији клубова, где се бране принципи фер-плеја, доброг управљања и транспарентног рада.

"Надам се да ће вам ове информације бити од користи и користим ову прилику да вам пошаљем топле поздраве".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи