Читај ми!

Мендес: Роналдо ће окончати каријеру у Реалу

Агент Кристијана Роналда Хорхе Мендес оценио је да је његов клијент најбољи фудбалер свих времена и додао да ће каријеру завршити у Реал Мадриду. Роналдо је пре седам година дошао у Реал у коме ће, по свему судећи, и окончати каријеру.

Троструки освајач Златне лопте често је у последње време био повезиван с преласком у Пари Сен Жермен или повратком у Манчестер јунајтед, али је његов агент изјавом за британске медије то демантовао.

"Он је најбољи фудбалер свих времена. Сигуран сам да ће наредних четири, пет, шест или чак седам година играти за Реал. Срећан је у Реалу. Копачке ће окачити о клин са 40 година. Окончаће каријеру у Мадриду", рекао је Мендес за Скај Спорт, а преноси Бета.

Роналдо (30) је у јуну 2008. године дошао у Реал из Манчестер јунајтеда. За седам и по година у краљевском клубу одиграо је 322 утакмице и постигао 336 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи