Joкановић се вратио у Лондон, преузео Фулам

Нови тренер Фулама је Славиша Јокановић, саопштио је лондонски клуб. Фулам платио пола милиона Макабију за Јокановића.

Фулам има новог тренера, а његово име је Славиша Јокановић. После веома успешног посла у Макабију, Јокановић се враћа у Енглеску.

Некадашњи југословенски репрезентативац је са доста успеха водио Вотфорд, са којим је изборио пласман у Премијер лигу, али је тада напустио клуб, пошто није успео да се договори са управом о продужетку сарадње.

"Поносан сам што могу да кажем да је Славиша Јокановић нови тренер Фулама. Разматрали смо многе могућности, много кандидата, са којима сам лично разговарао. Није било лако, али сам уверен да је Јокановић најбољи човек за овај посао. Једва чекамо да почне са радом", рекао је Шахид Кан, први човек клуба са Крејвен котиџа.

Вест да је Јокановић нови тренер Фулама појавила се свега неколико минута након што је Макаби савладао Хапоел Кирјат са 5:0 у израелском шампионату.

"Тешко је када изгубите таквог стручњака. Иако се кратко задржао у Израелу, одвео нас је у Лигу шампиона", рекао је спортски директор Макабија, Ђорди Кројф.

Поједини европски медији преносе да је Фулам платио пола милиона евра Макабију за услуге српског стручњака.

Јокановић је један део играчке каријере провео у Лондону, где је носио дрес Челсија. Тренерску каријеру је започео у Партизану, а водио је и  Муангтонг јунајтед на Тајланду, Левски из Софије, Еркулес, Вотфорд и Макаби.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи