Читај ми!

Боксинг деј: Бентеке зауставио "лисице", Сити убедљив

Фудбалери Ливерпула савладали су водећи Лестер са 1:0, голом Кристијана Бентекеа. Сити убедљив против Сандерленда, као и Тотенхем против Норича. Челси и Вотфорд на "Стамфорд бриџу" одиграли без победника - 2:2.

Водећа екипа Премијер лиге поражена је други пут у такмичењу. Ливерпул је на "Енфилду" савладао екипу Лестера са 1:0, а стрелац јединог гола на мечу био је Кристијан Бентеке у 63. минуту утакмице.

Манчестер сити је искористио пораз "лисица" и убедљивим тријумфом на "Етихаду" против Сандерленда пришао тренутно водећој екипи на само три бода заостатка.

Победник је у Манчестеру био познат већ после првих 45 минута, када су "грађани" головима Стерлинга, Туреа и Бонија водили са великих 3:0.

У наставку се у листу стрелаца уписао и Кевин де Брујне, да би коначан резултат поставио Фабио Борини.

Челси је са Гусом Хидинком на челу дочекао екипу Вотфорда, а "плавци" по ко зна који пут ове сезоне нису успели да стигну до победе.

Дијего Коста је био двоструки стрелац за домаћу екипу, док су Трој Дини са беле тачке и Одион Игало погађали мрежу Куртое.

Челси је у финишу меча могао до сва три бода, али је пенал промашио Оскар.

Убедљиву победу забележио је и Тотенхем. Двоструки стрелац за лондонски клуб био је пробуђени Хари Кејн, да би коначан резултат поставио Керол у финишу сусрета.

Евертон је на гостовању у Њукаслу до победе стигао у судијској надокнади времена, а једини стрелац на мечу био је Том Клеверли.

Резултати:

Астон Вила - Вест Хем 1:1

Борнмут - Кристал Палас 0:0

Челси - Вотфорд 2:2

Ливерпул - Лестер 1:0

Манчестер сити - Сандерленд 4:1

Свонси - ВБА 1:0

Тотенхем - Норич 3:0

Њукасл - Евертон 0:1

Саутемптон - Арсенал (20.45) 

Раније данас:

Стоук - Манчестер јунајтед 2:0

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи