Венгер: Рано је за еуфорију!

Тренер фудбалера Арсенала Арсен Венгер оценио је да се његова екипа налази у бољој позицији него претходних сезона, да је на добром путу, али је истакао да се због тога не сме подлећи еуфорији, јер још није завршена ни полусезона.

"Изгубили смо прву утакмицу у сезони од Вест Хема и након тога нисмо могли да знамо да ћемо на Божић бити на другом месту на табели са само два бода заостатка за лидером. И претходних сезона смо често били у врху, али у данашњем фудбалу нико не може да предвиди шта ће се дешавати до краја сезоне", рекао је Венгер.

"Баш из тог разлога, што се ништа не зна, екипа у сваку утакмицу мора да улази са истим духом и са истом жељом за победом", додао је тренер лондонског клуба.

Арсенал после 17 утакмица у Премијер лиги заузима друго место са 36 бодова, два мање од лидера Лестера, а четири више од трећепласираног Манчестер ситија.

"Ако погледамо уназад целу 2015. годину, били смо доследни и генерално смо имали веома добру годину. У одбрани смо се стабилизовали, а у нападу смо пронашли решења против јаких екипа. Изгледа да смо на правом путу", рекао је Венгер.

Он је оценио да је добро што је екипа под "позитивном притиском" и да то може да допринесе резултатима екипе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи