"Един слепи“, Џеко највећи промашај сезоне

После првог дела сезоне у Италији, И-Ес-Пи-Ен је одрадио анализу досадашњег тока Серије А и изабрао Едина Џека за највећи промашај сезоне. Репрезентативац БиХ је летос из Манчестер ситија прешао у Рому. За најбољег играча проглашен Игуаин. Миранда најбоље појачање, Калинићева Фјорентина највеће изненађење.

Како се наводи у саопштењу И-Ес-Пи-Ен-а, Џеко јесте погодио гол у неким победама, али је постао познатији по промашајима, а очекивало се да ће за Рому значичи исто као и легендарни Батистута.

"Џеко је погодио у победама над Јувентусом и Лациом и у поразу над Барселоном у гостима, али је нападач БиХ за Рому требало да буде оно што је за овај клуб био легендарни Габријел Батистута у сезони 2000/01. када су последњи пут освојили Скудето. Међутим, Џеко је постао познатији по промашајима него по головима, а постигао је само три гола у лиги, Навијачи су га прозвали 'Един слепи'", пише И-Ес-Пи-Ен и додаје да се пуно више очекивало од босанскохерцеговачког нападача, као и од Јувентусовог Ернанеса, Фјорентининог Марија Суареза и Интеровог Кондогбије.

Игуаин најбољи 

Како се и очекивало, за најбољег играча првог дела сезоне изабран је најбољи стрелац лиге Гонзало Игуаин.

"Оно што је Меси у Шпанији, то је Игуаин у Италији. У Серији А он је на првом месту, а остали су далеко иза", рекао је тренер Интера Роберто Манчини након што је Игуаин са два гола донео победу Наполију против тима из Милана. Он је у 17 утакмица постигао 16 голова.

Миранда најбоље појачање, Калинићева Фиорентина највеће изненађење
 
Најбоље појачање је Интеров Миранда, а у тој конкуренцији И-Ес-Пи-Ен наводи и Николу Калинића, најбољег стрелца Фјорентине, која га је довела из Дњипра за само пет и по милиона евра.

Управо су Калинић и Фјорентина највеће изненађење првенства за које И-Ес-Пи-Ен пише и да ће га освојити Јувентус, с тим да неће бити досадно као претходна четири која је лако освојио торински клуб.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи