Читај ми!

ОФК представио Радојичића, нема више промена на клупи

Нови тренер фудбалера ОФК Београда Драган Радојичић рекао је да је уверен да може да избори опстанак у Супер лиги, док су челници клуба истакли да до краја сезоне више неће бити промена на клупи.

"Поносан сам што сам дошао у једну овакву средину јер знам какву традицију има овај клуб. Неће бити лако. Убеђен сам да знањем и искуством могу да испуним циљ, опстанак у лиги, а за даље ћемо видети. Не волим да причам шта ће се дешавати после лета, али сигуран сам да можемо до резултата и да радимо у будућности ако направимо добру хемију", рекао је Радојичић на промоцији на Омладинском стадиону.

Он се захвалио челницима ОФК-а који су у њему препознали да може да избори опстанак са клубом у Супер лиги.

"Играћемо добар, агресиван фудбал и нећу одступити од онога што је ОФК био деценијама, без обзира на то што ћемо се борити за опстанак. Будите сигурни да ћу наставити да ширим крила младим играчима", рекао је нови тренер клуба са Карабурме.

Радојичић је четврти тренер који ће ове сезоне водити ОФК, после Владимира Петровића, Драгољуба Беквалца и Миодрага Радановића.

Спортски директор клуба Зоран Лончар рекао је да промена на месту тренера више неће бити ове сезоне.

"Надам се да неће бити, бар ја нећу иницирати, па како год да буде, а надам се да ће бити најбоље. Мислим да смо погодили праву личност и да ћемо му обезбедити услове да ради како треба и својим знањем погура ову екипу до неке сигурне луке", рекао је Лончар.

Он је казао да је ОФК "много лутао" и да клуб постављањем Радојичића жели да нађе решење за дуге стазе.

"Пробали смо са свим стварима током првог дела такмичења, имали смо пехове и са младим и са искусним стручњацима. Играчи не могу да имају континуитет. Определили смо се за стручњака који изванредно ради, има великих успеха, два пута је био шампион, а ја јако добро знам шта значи бити шампион било где. Радојичић зна да ради под притиском, како функционише клуб под великим оптерећењем", казао је Лончар.

ОФК је после јесењег дела сезоне 13. на табели Супер лиге са 19 бодова, а у наставку сезоне играће и Куп, где ће се у четвртфиналу састати са Борцем.

Спортски директор Лончар је истакао да је циљ ОФК Београда опстанак у лиги, да се што боље прође у Купу, као и афирмација играча из сопствене школе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи