Читај ми!

Пелегрини: Титула се не осваја у децембру

Менаџер Манчестер Ситија Мануел Пелегрини рекао је да његову екипу очекују тешки дуели у наставку Премијер лиге, али да и даље верује у освајање титуле.

Сити је у претходном колу поражен од Арсенала (2:1), и тренутно заузима треће место на табели са 32 бода, шест мање од првопласираног Лестера.

"Важно је да смо и даље међу прва три тима на табели, и да у наставку сезоне покушамо да "појуримо" титулу. Наредне две утакмице су веома важне јер играмо против Сандерленда, али и против Лестера који је први на табели и игра одлично. Прошлу утакмицу изгубили смо од Арсенала, али тај меч није одлучујући то сам рекао и пре саме утакмице.Титула се никад не осваја у децембру", рекао је Пелегрини на конференцији пред меч са Сандерлендом.

Утакмица између Манчестер Ситија и Сандерленда на програму је сутра од 16.00 сати на стадиону Етихад.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи